Tussenschoolse opvang (overblijf)

De school stelt overblijfkinderen in de gelegenheid onder toezicht van overblijfkrachten over te blijven op maandag, dinsdag en donderdag.

Reserveren

U dient vooraf de overblijf te reserveren voor uw kinderen. Dit doet u door in te loggen in TSO-ASSISTENT. Reserveren -en annuleren- kan tot 11:00 uur van de overblijfdag zelf. Het reserveren kan alleen als u eerst eenmalig registreert. Informatie hierover ontvangt u in een brief of kunt u aanvragen bij de coördinator.

Betalen

Overblijven kost € 2,75 per kind per keer. U ontvangt maandelijks per email een specificatie. De betaling is achteraf en per automatische incasso. Tijdig geannuleerde overblijf hoeft niet betaald te worden.

Informatie

Alle regels en afspraken rondom het overblijven vindt u onder OVERBLIJFINFO als u bent ingelogd.

Met veel plezier verzorgt het overblijfteam elke week de tussen schoolse opvang. Met op sommige dagen meer dan 140 kinderen. Door een goede samenwerking met het onderwijzend personeel en ouders kunnen de kinderen genieten van de vrije tijd tussen de lessen door.

Vanuit de ouders is de vraag gekomen of het mogelijk is om het soort drinken aan te passen tijdens de T.S.O. De vraag was om drankjes met minder suiker. Na de voorjaarsvakantie zal dit worden gehonoreerd.

Graag wil het T.S.O. team nog even benadrukken dat wij het fijn vinden als de kinderen ook gezonde voeding meekrijgen naar school. Dit kunnen zijn boterhammen, gezonde Liga koeken etc. Voor fruit wordt gezorgd tijdens de overblijf en hier wordt gretig gebruik van gemaakt door de kinderen.

Het Overblijfteam